La Masia

Can Caponet és una casa rural amb encant situada en un entorn tranquil, ideal per fer escapades romàntiques en parella.

La Cuina

Oferim una cuina de temporada, amb productes frescos propis del nostre hort o de proximitat. Els esmorzars son tipus bufet i els sopars son un menú tancat, no oferim dinars.

Els Jardins

Un jardí ampli ple de racons i porxos que conviden a llegir un llibre o a prendre una copa a la fresca. Una piscina d’aigua salada, hamaques, tumbones, un llit flotant, jocs de jardí i molts més detalls.

Raconets

Cavalls, hort, oliveres, vinya, arbres fruiters, pou, gallines, camps d’espígol, bosc, piscina ecològica, instal·lació fotovoltaica, biblioteca, llar de foc…

Relaxació

Tenim a la vostre disposició massatges relaxants amb olis essencials i sauna turca amb vapor d’eucaliptus, i a l’exterior hi trobareu la piscina.

La zona de les Cabanes

Al mig del bosc i envoltats de natura trobem les 2 cabanes, són construccions de fusta ben acondicionades amb bany complert, aigua calenta i calefacció. Al centre hi ha una piscina natural, també anomenada biopiscina o piscina ecològica. És un espai lliure de químics i apte per al bany. El procés de depuració es fa a través de plantes que ens ajuden a oxigenar l’aigua.